tirsdag 16. september 2008

En laang dag på sykehuset

Dette har vært en lang dag.
Jeg har vært på St.Olav på såkalt Forberedende dag i forbindelse med en operasjon jeg må gjennom. Misforstå meg rett: jeg ser fram til å komme meg ordentlig "på beina" igjen, men den tiden fra du legges inn og de første ukene etterpå...usj
Jeg skal få en ny protese .Den jeg har nå er rimelig utslitt og har vart noen år.

Jeg så egentlig bare fram til å bli bedre igjen, helt til jeg pratet med kirurgen idag. Reoperasjoner mye mer omfattende en førstegangsprotese og det tar ofte lenger tid å komme seg etterpå.

Må innrømme at jeg ble litt "dussemang" når til og med legen ser det som en utfordring.

Men- man skal aldri si aldri. Jeg er ikke gammel i denne sammenhengen, så jeg har planer om å justere statistikken litt i positiv retning :)

Sykehusbesøket tok hele seks timer (totalt en time prat med lege, fysioterapeut, osv. og fem timer venting!).

Hadde bestemt meg for å besøke Containergirl og selv om jeg fikk litt dårlig tid, så la jeg ivei. Stupte inn døra der en halvtime før stengetid, og er det ikke utrolig hva man kan utrette når man har orientert seg via nettet først?

Må skryte litt, for butikken var veldig oversiktlig og ryddig, det finnes mange i samme bransje som er på langt nær så fine.

Fant jeg noe fint da? Oh yes...

Denne boka skal jeg ikke lese, jeg tror jeg skal bruke de til kremmerhus eller kort- eller begge deler :) Den gamle trådsnella ble med på kjøpet :)Denne vasken hadde jeg sett meg ut, og jeg gleder meg til å få den opp på veggen med fine blomster i til våren. Emaljebaljen er jo tidløs da, og jeg må si med en gang: Dette var ikke dyrt, så hit skal jeg tilbake ja!

Og det beste av alt: Det hjalp på humøret etter den begredelige starten på dagen :)

5 kommentarer:

ENGEL sa...

kjedelig med så lange dager og mange timer på sykehus. håper alt blir bra til slutt!ja,containergirl har masse flott!er helt sykt hva folk kaster!

A-mora sa...

så mye fint du har kjøpt deg. Den vasken har jeg kunnet tenkt meg og. uff, det hørtes kjedlig ut med så lang dag på sykehuset og opperasjon i vente.håper det går bra med deg. Ha en fin dag.

johanne`s rom sa...

Kjedelig med sykehus og så mye venting da. Krysser fingre for at operasjonen går greit. Du fikk jo en bra avslutning med innkjøpene dine, at en slik vask kan brukes så kreativt som du sier, hadde jeg ikke tenkt på, men det blir sikkert flott. Ha en hyggelig dag.

GundaM sa...

Nemen, endelig fant jeg deg da;0)

og så fin reklame for butikken min;)))) Liker å ha det i orden selv om det fort blir uorden der nede, men da bare rydder jeg litt igjen da vet du;0)

ta deg bedre tid neste gang så blir det kafe og, du vet jo hvor det er nå!

Containergirl

Solveig sa...

Håper det går bra med operasjonen og at du blir frisk og rask (som de sier) fort!:)