lørdag 13. september 2008

Loppisfunn

Jeg er et utpreget B-menneske, og når jeg er alene hjemme...ja, da blir jeg enda mer B... Liker å være sent oppe å pusle for meg selv.
Nå har jeg nettopp grunnet bokhylla inne på gjesterommet, slik at den er klar for maling i morgen (etter at jeg har vært på loppis selvsagt, det viktigste først!).
På loppis i dag fant jeg noen fine skatter:
Denne urna er riktignok gullfarget, men jeg liker den. Skal få være sånn i hvertfall til jula er ferdig. Akkurat nå passet den godt på kommoden på soverommet sammen speilet med gullramme (lurte med meg fra kjelleren til Muttern for flere måneder siden, hun har ennå ikke oppdaget det, hehe).

Salt & Pepper i kuvertstørrelse, elsker sånne! Neida, det er ikke sølv alt som glitrer...

Disse tallerknene er jeg også svak for, fant to... og den pittelille potteskjuleren- se så fine linjer :)

Men det beste idag var faktisk denne potteskjuleren, synes disse er helt rå (hørte jeg noen le?).

Ekte plastikk, men dog. Vanskelig å finne slike som er hele og fine. Skulle gjerne hatt kjøkkenvinduet fullt av disse jeg :)

Så er skapet ferdig:

Vennligst fokuser på skapet, og ikke rotet rundt omkring (til og med inni speilet gitt!). Jeg ble veldig fornøyd, på langdøra har jeg lagt på et lite motiv for det ble litt nakent synes jeg. Det er altså den sjablongen jeg holdt på med i går da jeg...ja- se forrige innlegg!

Men nå begynner det å bli kvelden, skal bare ta en kaffekopp og lese litt først :)

4 kommentarer:

krinkelkroken sa...

Var også på loppis i går, kjempekjekt!
Likte godt urnen i gull , den var et funn!
Skapet ble flott, har en del malingsprosjekter som skal taes her også nå,smart med sjablong;)
Ha en fin søndag!

Sanna sa...

Jeg bare ELSKER loppemarkeder og har selv vært på noen i det siste. Jeg synes høsten er TOPP for det betyr full aktivitete på loppemarkedsfronten. Masse flotte "skatter" du har fått tak i må jeg si, og den potteskjuleren med "gitteret" var knall tøff ;o)

BROCANTE sa...

Hei du. Det blir friskt og fint med litt maling ja. Jeg har aldri forstått de som sier de kjeder seg når de er alene.... Tiden blir jo bare borte. Syntes aldri jeg rekker det jeg har lagt opp til. Koselig blogg! Leste profilen din og ser at du også driver med slektsgransking. Min samboer driver med det omtrent på full tid.... Han elsker det og spesielt utvandring er hans felt. Han er fra Valdres og har vel rundt 50 tremenninger i USA side det var så stor utvandring derfra. Det er gøy, jeg har også holdt på med min familie, men nå har det ikke blitt så mye tid til det.

GryNoKa sa...

Så fine loppisfunn...
Det er bare så artig å finne skatter og atpåtil nesten ikke trenge å betale for de..
Skapet ditt ble virkelig flott med den sjablongmalingen.
Ha en fin uke!
Klem Gry : )