tirsdag 23. september 2008

...små forandringer

Har ikke gjort så mye med mening i dag, eller- ikke så mye som vises. Det er jo ofte slik: vi gjør masse forskjellig hver dag, men man kan ikke SE de fysiske forandringene ved at vi har støvsugd, vasket klær, strøket klær, tømt oppvaskmaskina osv. Ihvertfall ikke så mye at man tar bilder av det i allefall, hehe.
Men jeg har nå fått opp høstens stuegardiner, og selv om jeg ikke er så glad i høsten så er det alltid koselig med den forandringen det gir. Sånn som lune gardiner, levende lys "å sånn" :)

Sofaputer og pledd er ennå ikke tilpasset årstiden...

(oj! der står jeg, inni vinduet gitt! Haha, kan ikke tenke på alt heller :))

Synes disse er så søte :)

Kjøkkenvinduet har ikke fått nye gardiner ennå, men de som er der er så fine at de kan henge en stund til synes jeg. Det er en venninde som syr hardangersøm, og jeg var så heldig å få disse til 40-årsdagen min :)

Klokka som gjemmer seg her fant jeg i helga. Rosene har stått å vansmektet noen uker i vase uten vann...men de ble fine!

Og sånn ble spolestativet!

Jeg koste meg bra i går da jeg holdt på med dette, hihi. Jeg hadde masse julebånd, mye mer enn jeg husket (mange som ikke fikk plass her). Så deilig å få satt det litt i system. Og så dekorativt det ble :))

Nå er det nesten så jeg ikke stunder ut til jeg kommer hjem fra operasjon, juleprosjekter er noe jeg gleder meg til å ta fatt på!

Happy onsdag :)

6 kommentarer:

A-mora sa...

Så lut og fint det var i stuavinduene dine.Hjertene var fine. Du er heldig som har fått gardiner med hardangersøm.De var kjempefin. Skal vaske og skifte gardiner i dag jeg også.Men her sitter jeg og blogger istedet.Skal drikke opp kaffen min så må jeg vel hive meg rundt og begynne.hihi. Ha en fin dag.

Rikkkas idyll sa...

Å ja, de var kjæmpe fine hjertene. Men tror ikke sånt passe helt i min stue.

GryNoKa sa...

Så fint og lunt det ble i stua di,
ja det er vel ingen ting man kan gjøre for å slippe unna høstmørket, annet en å tenne masse lys inne...Så masse fint du har funnet på loppis og det fine spolestativet. Blir nesten litt missunnelig...
Og foresten tørrfesk e kjempegodt...

Ha det så fint!
Klem Gry : )

GryNoKa sa...

Du ka laste ned et programm so heter PhotoScape, så kan du sette sammem og klippe opp bilder.
Lykke til!

Bak en Sky sa...

HEI!!!!
Nå må jeg si at jeg ble litt satt ut!!!!Skjønner ingenting!!!Enn det da....Jeg skriver et innlegg om en skål som er så fin for lenge siden, og nå får jeg en melling om at jeg kan få en slik!!!!??;)Helt utrolig!Er det sant??Hvordan husket du det?Jeg måtte til og med gå tilbake for å se hvilken skål du mente!!!Jeg hadde gitt opp å finne flere jeg....Men de er jo så lekkre!!!Jeg må forsikre meg om at det var den glasskåla du mente?!

Du må jo bære verdens beste!!!;)JA JEG ER FORTSATT INTERESERT!hihihi...
Det var jaggu bra du fant meg.Jeg legger deg til inne hos meg jeg!!Hvis det er ok!
Stor klem fra Ingunn

Solveig sa...

Hei:)
Takk for koslig kommentar hos meg:) Jeg er på bedringens vei,men er litt shabby enda..

Det er gøy å ta pelargonia stiklinger, å vente spent på hvordan det blir:) Det er veldig lett og.
Så fine gardiner du har hengt opp,likte også de hjertene veldig godt:) Kjøkken gardinene var jo virkelig nydelige. Skjønner du vil ha de oppe en stund til! Fine kremmer hus du har laget, de lukter nok herlig jul:)

God helg til deg!