søndag 28. september 2008

Sparekniven på St.Olav

Det er den jeg mistenker at de skal bruke på meg i morgen, haha... Hvorfor? Jo, nå skal dere høre; "før i tiden" når man skulle opereres ble man lagt inn kvelden før operasjon, men da jeg var der på forberedende dag fikk jeg med meg et klyster og beskjed om å møte opp 3- TRE KVARTER (!) før selve inngrepet!!!

Rimelig sjokka jeg da... sette klyster selv???!! Og jeg kom til å tenke på alle de som ikke er så unge og spreke (som meg hehe) lenger, hva med dem?

Jeg skal ikke gå nærmere inn på hvordan oppgaven ble løst, bare bruk litt fantasi så skjønner dere det...


Så nå sitter jeg her og føler meg ganske tom... (jeg ER helt tom!...) og nå er det helt greit å le av det, selv for meg :) Men jeg skal innrømme at jeg lurte fælt i forkant på hvordan jeg skulle få det til ja!


Og så møte opp like før inngrepet, får bare håpe at de rekker å dope meg før de setter igang!Neida, det er ikke det at jeg gruer så mye for dette, jeg blir heller opprørt over tingenes tilstand i helse-norge. Det burde ikke være slik. Det kan man faktisk si om de fleste områder innenfor den etaten.Ellers er gjesterommet ferdig malt, men ennå ikke ferdig stylet, så de bildene får vente. Isteden vil jeg vise fram et fortryllende vesen som jeg fant på loppis i går:

Og så vil jeg gjerne takke alle som har vært så hyggelige og lagt igjen kommentarer og ønsket meg lykke til; tusen tusen takk- jeg setter enormt stor pris på det, og tar alle gode ønsker med meg i morgen tidlig. Og så vil jeg gi dere min fineste lilje fra sommeren, den hadde hele 13 knopper på en stilk! Den passer så fint i fargene nå, så versågod alle sammen :)

PS! Jeg er tilbake før dere aner det hihi...

8 kommentarer:

Trollkåno sa...

Desverre er det altfor mange sørgelege historiar om helsestellet i dette "rike" landet vårt. Igjen: Lukke til i morgon !

A-mora sa...

Lykke til med opperasjonen i morgen.

johanne`s rom sa...

Lykke til.. og ja: hva med de som ikke er så spreke som oss ? Huff...

ENGEL sa...

jaja...med litt oppfinnsomhet går det vel...men du søte tid,det er for ille i dette rike land!lykke til!håper vi snart hører fra deg;)

Magny sa...

åååhhh sunest synd i deg nå, så guffent du hard det! Sitter du der helt alene og overlatt til deg selv??
forresten, min yngste datter er født på st Olav, jeg var på obsposten der i 4 uker i forveien, har trødd mye i dørene der...
men lykke til, tenker på deg....

Solveig sa...

Hei:)
Huff denne sparinga,synes det er helt forferdelig! Går utover så mange som det ikke skulle gjort. Jeg har vært en av de heldige å fått god hjelp.. Men desverre er ikke du like heldig ser jeg.

Lykke til med alt! Håper det går bra:)

AnKa sa...

Håper det går bra med deg, etter at du har vært under 'sparekniven'.
Skal stikke innom her å se etter deg:-)
Ønsker deg ei fin uke, og tvi tvi

GryNoKa sa...

Håper alt går bra og at du allerede er på bedringens vei!!
God bedring!
Klem Gry : )