onsdag 3. september 2008

...minner fra nord...

Hjemme igjen, og det var nå godt det og... Turen til Røst var absolutt vellykket, folk er så gjestfrie og hjelpsomme der ute. Og været var bare vakkert, og det hjelper jo på :)

Brukthandlene i Bodø var færre enn jeg trodde (flere hadde lagt ned), men jeg fant en kjempestoor en, og der fant jeg blant annet denne spolen:

Så fant jeg denne (ikke på brukthandelen da..), og jeg kunne bare ikke gå fra den (hihi). Den er til yngste barnebarnet, og den eneste av dem som bor her i nærheten:

Om noen år har det kanskje gått troll i ord....

Vi gikk også forbi denne morsomme fasaden:Dette er en kafe, og hvis dere zoomer inn på dørskiltet, så ser dere hvem som "bor" her. Kafeen heter Kafe Kafka så da kan dere jo gjette da... Festlig innslag innimellom (litt) triste bygninger.

Fant også en stoffbutikk som jeg selvfølgelig måtte innom, fant dette nydelige stoffet som jeg kjøpte for å sy sjal av. Måtte jo kjøpe kanting som passet også da, når jeg var i farten:


I kveld har jeg sydd det ferdig, trodde det skulle bli mye pirk ettersom stoffet var så "levende", men det gikk forbausende enkelt :)


Nydelige farger som jeg elsker, selve stoffet er syntetisk, og blomstene er i velour. Lekkert.

Og se hva som møtte meg da jeg kom hjem:

Sånne valmuer skal jo egentlig være ferdig blomstret for lenge siden. Vi kjøpte den i slutten av juli, og da var den jo ferdig for i år - egentlig. Men denne karen her har blomstret flere ganger etter at vi kjøpte den, dette var den tredje! Skikkelig tøffing, tror jeg :)

2 kommentarer:

johanne`s rom sa...

Snakk om sammentreff, jeg kjøpte slik body i går, kunne heller ikke la den gå fra meg.Kjøpte med sølv-trykk jeg da, det er jo en gutt, den minste hos oss, så rosa hadde vel blitt helt galt, hi hi. Slik spole skulle jeg også hatt til blonder, får vel rote litt mer på bua mi, utrolig hva som finnes der...Så flink du er som syr med en gang, jeg kjøper pene stoffer og så blir de liggende, men jeg har dem da....

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Den t-shirten med den påskriften skulle jeg gjerne hatt ja... kan jeg spørre deg om hvilken butikk den er kjøpt i... for en slik skulle jeg gjerne hatt til barnebarna ja...

Ha en koselig kveld og uke...