tirsdag 25. november 2008

Adventslys

Så er helgen vel overstått, det var liv og røre her fra morgen til kveld med en liten gutt som bare skulle være med mormor...sånt varmer et mormorhjerte :-) Heldigvis er det ikke lenge til de kommer tilbake, de skal feire jul hos oss. Måtte le da de skulle dra i går, da lillegutt skjønte at mamma'n ville ha ham med i bilen; "Nei mamma, Kevin skal være her" sa han veslevoksent...

Ble ganske tomt her da de dro, og enda tommere blir det til helga for da drar Gubben også, og blir borte en uke. Jeg vet ikke helt om jeg gruer meg, jo-kanskje litt. Jeg blir jo ganske isolert her da. Så nå driver jeg å planlegger alt jeg kanskje KAN få bruk for i hobbyøyemed slik at han kan plassere det praktisk i forhold til hva jeg klarer å flytte på... Blr jo litt rot da, men trivsel kommer først!

Lagde meg adventslys i går:

Jeg har faktisk aldri hatt hvite adventslys før, bare lilla. Men jeg kjente nå at det var på tide med noe nytt, etter å ha sett inne hos mange av dere hvor fint det er.

Jeg har brukt et sinkfat som jeg kledde med alu-folie for å unngå at mosen "røsser" ut gjennom hullborden i ytterkant. Jeg droppet tall på lysene, for jeg synes det skjer mer enn nok nedi "skog"bunnen her, hihi.

Sånn ser det ut i bloggekroken min på kjøkkenet nå (bak meg):

Kurven helt til venstre er fra IKEA og blir for tiden brukt til Gi-bort-kjeks og julekort som skal skrives :)

Gubben kjøpte to Amaryllis for et par uker siden (ja- faktisk!), men den ene har store problemer med å vente til jul...bare fint det synes jeg, nå kan den stå her å forskjønne :)

Jeg vil gjerne takke for alle hyggelige kommentarer, jeg setter utrolig stor pris på det! Ønsker alle en fin dag, med eller uten kommentar :)

5 kommentarer:

Tonje sa...

Tror det gjorde godt med en mormordose i helga:)
Forøvrig vil jeg bare nevne at jeg lot julebrusen stå igjen, men jeg kjøpte en ny halvannen liter på vei nedover som skal ligge i kjøleskapet til 1 desember:)
Vi glemte også å ta med de siste bleiene, noe som resulterte i at Mini brukte svømmebleier i natt(anbefales ikke) og nå ligger dyne, pute og madrass ute på terrassen:)

Vi gleder oss til jul vi:D

Solveig sa...

Så koslig du hadde det i helgen da:) Så søt han var da han ikke ville dra hjem!! Sikkert kjempe koslig for deg med slike helger!
Så koselig å høre at de kommer til jul da!!

Kjempe fin adventslys og pynt du har ordnet med:)
Det er veldig fint med hvite lys ja! Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre,hehe!! Vanskelig..

Så fint du har det på den sjenken:) Den kurven fra IKEA har jeg og sett på på nettet,den var virkelig fin!
Så gøy at du har noe lignenede pynt fra i fjor da:)
Det blir gøy å hente fram juleeskene nå!
Jeg har en julepynt, en med advent og en til treet:) Gjett hvem som var å snoket nedi de forje dagen;) hehe!!

Ha en fin dag:)

Kari - My home is my Castle sa...

Kjempefine adventlys og koselig bloggekrok :))

Ha en fin dag
Klem,Kari

Hespe sa...

Heisann...
Så flott adventsstake du har laget! Selv valgte jeg lilla lys i år, i motsetning til i fjor. Som du sier, greit med variasjon.

Kurven du har kjøpt på IKEA var veldig fin. Hm, så ikke noe til den sist jeg var på IKEA - den kunne jeg ha tenkt meg...

Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Klem fra Hildegunn

Japsee sa...

Fint fatet ditt ble. Jeg har også fat med kubbelys og pynt til adventstake. Men jeg har gått for tradisjonell lilla. Siden jeg ikke har så mye annet lilla til advent, er dette nesten en forandring for meg.

Ønsker deg en ellers fin kveld. Klem fra meg;)