søndag 4. januar 2009

I morgen skjer det!

Jepp, og jeg kan ikke annet enn å si at jeg gleder meg:
Jeg begynner på jobb igjen!! Etter tre hele måneder som sykemeldt skal det bli godt å få litt fasong på dagene igjen. Joa, det har vært godt, og jeg har trengt det, men det er noe med å ha noe å gå til.
Det er vel også et tegn på at jeg begynner å bli for frisk til å gå hjemme når jeg begynner å kjede meg?...
Blir en myk start da, 50% de to første ukene, deretter er det full pinne igjen :)
I helga var vi på en liten salgsrunde, måtte ha en stålampe (vi har bare spots og downlights, usj) og fant denne:

Og så måtte jeg innom KID å kjøpe dette:

Helt ærlig: Jeg har dratt Gubben med innom den butikken og sett på dette buret cirka tuusen ganger før jul, trodde da virkelig at han tok et "hint"...men nei, det er ikke alltid han følger med kan du si!

Og nå har jeg vært på netthandel igjen :) Jeg driver med slektsforskning, og den hobbyen går litt i "bolker". Fra nyttår og til våren er den heftigste tiden som regel.

Jeg har samlet alt i ringpermer:en "Pappa-perm" og en "Mamma-perm" (må ikke misforstås!!). Men de permene er ekte plast, hvite, kjedelige og triste. Har lenge vært på utkikk etter gamle permer som passer litt til hobbyen kan du si. Og i dag fant jeg disse!!!:

Disse fant jeg hos Lobelia er de ikke flotte? Jeg kan ikke et dugg fransk, så for alt jeg vet står det noe om mat utenpå, men det blåser jeg en lang marsj i, de matcher hobbyen!

Nå må jeg forsøke å "lande" litt her... håper dere alle får en fin ukestart :)

7 kommentarer:

Helen sa...

Heisann..

Er litt rundt og sniker litt på blogger jeg.. Og jeg synes din var så fin at jeg måtte legge igjen en liten hilsen.

Utrolig stilig "bur", og nei det er ikke alltid folk tar hint nei. hehe..

Helen

Løvinnen sa...

Ønsker deg en god jobbuke og lykke til! Jeg kjenner følelsen og iveren etter å komme ordentlig i gang, og ingenting er jo bedre enn det!:) La oss håpe følelsen blir der i mange måneder!:)

Hespe sa...

Hei!
Godt nyttår til deg!!

Ja, så er julen over for denne gang, og hverdagen venter i morgen. Forstår godt at du gleder deg til å begynne på jobb igjen, etter 3 md avbrekk. Selv smågruer jeg litt. Har jo skjemt meg selv grundig ut i julen, og gleder meg ikke til å skulle opp kl 0600 for å gå på jobb. Ja, ja - etter et par dager gåt alt som en lek...

Hi, hi - ser vi har lik smak du :o) Fugleburet fra Kid har jeg selv, og permene du har bestilt fra Lobelia holdt jeg på å bestille selv i dag. Fikk jo så lite julegaver (hm...??!!??), at jeg måtte innom Lobelia å handle i dag, men permene ble utelatt, og nå angrer jeg selvsagt....

Nei, nå må jeg vel snart tenke på å finne puta. Ha en kjempefin kommende uke :o)

Klem

Flower Power sa...

Ønsker deg lykke til på jobb igjen. Det er jo et godt tegn at du gleder deg til å begynne igjen....vet av erfaring at det kan bli kjedelig å gå hjemme i lengden. håper du blir helt bra, og at jobben går som en lek etterhvert:)
Så spennende med slektsforskning da.... og de flotte permene var jo bare så godt egnet til formålet!! de gjør seg nok bra i bokhyllen:)))

Takk for nyttårshilsen:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei og Godt nyttår. Håper det går bra å begynne i jobb igjen, sikkert veldig godt å komme seg i gjenge igjen, lykke til !
Ha det bra så blogges vi ved.
Klem

johanne`s rom sa...

Så fint fuglebur, kunne tenkt meg et sånt. De permene var virkelig fine, forstår godt at du kjøpte de. Så ble det teppet ditt så fint også, ser deilig ut, forstår godt at pus måtte prøve det.Lykke til på jobb.

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Håper det går fint i jobben din :) Kva jobber du med? :) Går sjølv sjukemeldt, og har gjort det i 2 mnd no. Håper på å vere snart tilbake i jobb eg og, er ikkje noko særlig å berre gå heime og bli underholdt av Storm :D hehe. Neida, gjer nok litt også, inni mellom, når formen er litt betre. Ønsker deg ei herlig veke :) lykke til! Godklem :)