fredag 16. januar 2009

Foreløpig er det bare "extreme!"

Måneskinn en tirsdags morgen

Men makeover'n kommer i løpet av helga.

I det lille huset vårt er det to boder, en oppe og en nede. Og her har alt blitt mer eller mindre kastet inn siden vi flyttet inn...da blir det fort seende sånn ut...

Dette er boden nede, som også er et såkalt teknisk rom som inneholder alt mulig til sentralvarmeannlegg og andre finesser. Skulle nesten tro dette var for hele Tillerbyen, så stort som det er! Men det er faktisk bare til en husstand...

Regner med at dere ser at bildene egentlig er sammensatt av to , måtte bare prøve å redusere antall bilder litt. Her ble det i hurten og sturten slengt inn et skap og stablet noen små hyller rundt, ikke praktisk i det hele tatt. Hvis jeg skal ha noe i skapet, må jeg først ta ut begge tørkestativene og en liten koffert (som ikke vises på bildet, men den står ikke mindre i veien!)

Dette er boden oppe, pitteliten den også. Og her er det enda værre; ja- dere ser...

(stolene som står her hører til spisetua som vi bruker, den skal males til våren, kanskje hvit?...)

På motsatt side, oppunder skråtaket, henger denne fiffige stangen, og den skal vi beholde :)

Men idag har vi altså vært på IKEA og kjøpt materialer til maksimal utnyttelse av disse bodene! Som jeg gleder meg til å få litt system der inne!

Her er hyller, skinner og knekter som vi trenger til begge bodene. Nå er det bare å gå i gang :)

Men det blir ikke før i morgen, da skal vi også passe lille Emilie mens foreldrene skal ut med slalomskiene sine. Vi passet henne for et par uker siden også, og det er en fryd å ha henne her; hun er så snill og blid. Og superflink til å leke selv :)
Jeg har også en hemmelig plan om å stikke på trening en liten time, så får Gubben klare brasene selv den stunda. Går nok bra, tenker jeg :)

Da er det tid for å ønske god helg til alle, jeg håper å komme med "etter"-bilder på søndag (kan ikke la dette vises for lenge heller!!). Ha en flott helg da damer :)

9 kommentarer:

Min Verden Hanne sa...

Haha - tilbake :) bare extreme.... hehe! Ja, skrekkblandet fryd - sant nok, sant nok! God helg. Lykke til med makeover. Hanne

AnKa sa...

Godt e fleire som har prosjekt på gang, har en stoooor bod som alt blir stappa inn i... men no går eg med en plan om å selge det store huset mitt. Og bygge et lite søtt et, vi får se korsn det går....
Det blir spennanes å se korsn du/dokk får det i bodan.
Ha ei flott helg.
Klæm

Løvinnen sa...

Rotete boder har jeg også.. Så rotete at jeg ikke orker å tenke på den en gang;) Men en dag! Daaa:D Da skal det ryddes! God helg til deg også:)

Anka sa...

Det skal bli så delig å få orden på bodene. Vi har ikke boder vi... Små nye hus bygges ofte ikke med bod... Arg! Men skal bygge en da. Her lig å putte inn støvsuger, julepynt og annet ræl, hehe. God helg.

GundaM sa...

Neimen, var vi på ikea samtidig kanskje..? Stakk innom entur før venninnertreff på Jakobslia, kjøpte neo lys og dørmatter jeg da.

Kos dere videre med prosjektet!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så kjekt da! Eg trur nok at du fikser bodene lett som berre det :) Når det er artig å sjå resultatet etterpå, så går alt så mykje fortare :) Kjempekjekt med boder da :) Der vi budde i fjor, hadde vi faktisk ikkje ein bod eller noko lagrinsplass i det heile tatt, og DET var travelt det! I ei bittelita leiligheit.. hehe. :D
Men no har vi to boder og eit stort plasseringsloft :) Loftet inneholder det meste, siden det er der for å kunne brukes til oppbevaring :) Så bodene er ganske så ryddige heldigvis. Eg er stadig på jakt etter ting som kan stuvast vekk der oppe. Hehe :D Så der står alt fra bildekk, sykler, møbler osv. :) Gler meg til å sjå bildene av bodene i mårra! Ha ei herlig helg videre! Godklem

Tulip sa...

ja det er fint med boder der en kan stue vekk ting som ikke brukes daglig!
Blir vel bra med litt system der inne! Lykke til:)

God søndag:)

Solveig sa...

Hei hei:)
Så utrolig deilig det skal bli å få orden da!
Slike rom blir ofte seendes ut slik ja, lett å bare kaste fra seg.. Men med masse hyller så er det kanskje lettere å ha det ryddig:)

Blir spennende å se!
Håper det er bra med deg:)
Er vell lite snø utenfor til deg og nå,etter alt regnet..

Stor klem:)

A-mora sa...

Har vært på ikea dere også ser jeg. Var der i går vi. uff, det var mye folk der.
Så fin hortensian din er.
Har en award inne på bloggen min til deg.