mandag 1. desember 2008

Takk :)

I helgen har bloggen min passert 2.000 besøkende, og det skal jeg si gjør meg glad! Siden jeg begynte med dette har jeg hentet såå mye inspirasjon hos så mange av dere, og jeg kjenner at skapergleden som har ligget brakk en stund, nå er på full fart tilbake!
Alle gode ideer dere så mer enn gjerne deler med andre, og alle dagligdagse episoder som kan fremkalle både latter og gråt- jeg er så glad for at jeg begynte med dette!
Kommentarene deres betyr veldig mye for meg, det betyr at jeg ER, og absolutt alle trenger å bli sett! Så når besøkstallet passerer tusentallet så vet jeg at noen har sett meg, og det varmer :)
Dette er en takk til alle som besøker meg, ville bare at dere skulle vite at jeg setter utrolig stor pris på dette "landet" vårt :)
Jeg har flere ganger selv vært innom hos flere av dere og tenkt at "jeg skal legge inn en kommentar- senere, har ikke tid nå" men jeg jobber aktivt med å IKKE utsette fordi jeg VET at en kommentar kan bety så mye. For det som ofte skjer, er at det blir glemt...(i allefall med meg som har tilløp til teflonhjerne!)
Vår kjære Simenpus var den som ønsket velkommen da jeg begynte å blogge, og jeg tenkte at det kunne være fint å la ham vise noen av sine sider i dag også. Han "klør" etter oppmerksomhet, hehe
MELKE-PUS
...ikke så beskjeden at det gjør noe...

SKO-PUS

...han er oppvokst i en yttergang, og er veldig glad i sko...

SOFA-PUS

...han har faktisk sin egen plass, men her ligger'n når Gubben er borte og jeg ikke får flytta på'n...

TØRST PUS

...han ligger faktisk sånn og drikker også, late-pusa...

LEKE-PUS

...say no more...

5 kommentarer:

Alvas hjørne sa...

Gratulerer med så mange besøkende!
Jeg oppdager stadig nye blogger, og her fant jeg nok en koselig en!
Flott katt du har, veldig lik vår pus...
Takk for titten! Ha en flott kveld!!

Trollkåno sa...

Gratulera med 2000 besøkande.
Og du so rett, det er kjekt med besøk og kommentarar.Må stadig innom og sjekke.....og so vert ein kjempeglad når nokon har vore innom.
Ser ut som det er ein riktig kosepus du har.
Ha det godt!

GryNoKa sa...

Gratulerer med 2000 besøkende, det blir nok 2000 til før du vet ordet av det....jeg skal i allefall fortsette å besøke den...
Ha en fint både du og kattepusen.
Klem Gry : )

LilleBlå sa...

Gratulerer med de første 2 000! Besøk på bloggen er riktig inspirerende, og kommentarer likeså - det syns i allefall jeg...
Herlig pus du har i allefall, her hos meg huserer en grådig bortskjemt bikkjefrøken....
Ha en herlig førjulstid!

johanne`s rom sa...

Gratulerer med alle besøkende, ja det er veldig hyggelig med kommentarer, men som du sier: noen ganger "skal vi bare"...først og så blir det glemt. Kjempefin pus du har da.