tirsdag 9. desember 2008

Så dere det?


Noen som så på Store Studio i går kveld? Intervjuet med Karen Bit Vejle som utøver de vakreste papirklipp? Hun har drevet med dette i mange år og utviklet seg "i all hemmelighet" helt til nå. Nå er det altså blitt utstilling av det :-)

Kunsten å klippe i papir kalles Psaligrafi, og de fleste av oss har nok utøvd denne kunsten, om enn på et mer amatørmessig nivå ved å klippe snøkrystaller i barndommen. Dette er altså en spesialisering på området.
Jeg ble veldig begeistret for det hun viste, og til alt hell viser det seg at dette er en vandreutstilling som er i Trondheim nå, og helt frem til 11. januar. Du kan lese mer om kunstneren og utstillingen her. Her finner du også link til hjemmesiden hennes.

Så nå har vi i Trøndelag muligheten for å oppleve disse kunstverkene, jeg skal i allefall en tur :-) selv om vi ikke rekker det før i romjula...

Bildene er lånt fra Nordenfjeldske KunstindustriMuseum

6 kommentarer:

moa sa...

hei
..fikk dessverre ikke sett det programmet, så dumt...
papirklipp er jo så fasinerende! herlige bilder du viser.
ha en fortsatt fin dag,klem moa

A-mora sa...

Så ikke det programmet, var opptatt med noe helt annet:))
Så mye fint hun har laget. Vært morsomt og vært på den utstillingen.

Ja,nå er det tre biler, kenwood og vannskadet her i huset.grr!!

Men det blir vel bra til slutt.

Solveig sa...

Hei:)
Wow!
Enn å være så flink da!!

Bare hyggelig det,synes du fortjener en slik award så:)

Håper det går bra med deg;)

Anka sa...

Det må være en tålmodighets hobby! Men så fint det ble da:) Tusen takk for svar på mitt fuglemat-mus spørsmål:-D Vi har hund så ingen katt men jeg kan lære opp han, hi hi. God kveld.

ENGEL sa...

jepp!fikk det med meg,og for en ferdighet med saksa!at det går an!!!!

sue sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務