tirsdag 14. april 2009

Våren-våren-våren, den er her :)

Ja, jeg vet det; jeg pleier vanligvis ikke å blogge klær, men denne blusen var både søt og billig, eller hva synes dere? Jeg fant den på Vero Moda, og den var av typen som bare henger der å venter på den rette, og idag var det meg! :)

Påsken er over, jeg startet arbeidsuka med fridag ettersom jeg skulle på "protese-kontroll" i dag. Alt ser bra ut, men jeg sitter liksom med en litt misfornøyd følelse fordi alt ikke kjennes bra ut. Dette henger sammen med en skrekkelig dårlig rygg som jeg nå endelig har begynt å få behandling for. Og det er nok der problemet ligger; behandlingen gjør meg nok bedre på sikt, men underveis må jo kroppen reagere. Og denne påska har vært sånn at jeg ikke har klart å gå noe særlig. Jeg som elsker å traske å gå over berg og hauger når jeg er på Hitra, måtte nå nøye meg med kun en liten tur (langsetter veien), og da var krykken med.....
Uff, dette ble litt gruffete, men det måtte nå ut da.

Simen-pus i buret på tur til Hitra. Han er ikke glad i å kjøre bil, jeg kunne faktisk se hvor hardt hjertet hans banket, stakkar...

Vi holdt ham inne den første natta, og i den lyse vårkvelden satt han her og så ut vinduet...

Big size-humlesurr....

Det beste med hele påsken var å komme hjem til ikke en snøflekk!! Det er ganske utrolig, for her lå det STORE mengder med snø. Og jeg ble så glad!! :D

Så i går begynte jeg å rydde bedene for gammelt og dødt, og lette frem spirer av perleblomst, tulipaner og revebjelle. Alle naboene (mannfolka ja, vi damene studerte dem over kaffekoppen, hihi) i den lille gatestubben vår gikk sammen og fikk spylt vekk all strøsanda som lå i tykke lag. Og det var sol og alt var bare helt deilig.

Av muttern fikk jeg stiklinger av duft-kaprifol og ute-eføy (heter sikkert noe annet, men jeg aner ikke hva), som skal settes ut snart.


Her i gården venter vi på klarsignal fra kommunen på noen små tomte-endringer, så skal vi igang med litt støping av mur, legge ny plen og etablere blomsterbed og rosevegg. Dette skal jeg naturligvis følge nøye med før-og-etter-bilder, så inntil videre lever de fleste av plantene her i såkalte ventebed som vi måtte lage da vi flyttet hit i fjor. Må si jeg gleder meg til vi kommer igang og jeg kan planlegge ordentlig, er ikke det samme med våren når du vet at alt skal opp og endevendes... Men det blir jo sikkert pent da, og hva gjør man ikke for å få det som man vil :)
Nå er tirsdagen gått, og det er bare tre dager til helg gitt! Deilig uke dette, hehe :)

7 kommentarer:

Besta sa...

Toppen var kjempefin :)
Tenker det er deilig at snøen har forsvunnet der også. Våren er en nydelig tid.
Ha en fin uke.
klem. Marilyn

Stubbetufsa sa...

Hei, Perlemora!
Syns det er lenge siden jeg har sett noe nytt fra deg, og når du kom gjennom på følgerlisten, var det mye jeg ikke hadde sett!
Hyggelig at våren er kommet til deg! Det gir trøst til meg: Her snør det med tette, store snekjerringer! Kanskje jeg burde gått ut for å snakke til dem, eller lage en avskrekkende snemann?

Lovise sa...

Den blusen så nydelig ut. Du blir nok fin i sommersola med den der.

Synnøve sa...

En at snøen forsvannt så fort? Herlig:))
Toppen var kjempefin:))

Håper helsen din blir bedre snart:))

Klem

Synnøve sa...

En at snøen forsvannt så fort? Herlig:))
Toppen var kjempefin:))

Håper helsen din blir bedre snart:))

Klem

Ellen Marie Albertsen sa...

Håper buret kom til sin nytte...!!:o)
Og at helsen din blir bedre utover våren, slik at du kan traske igjen!!
Vårklem, Ellen.

h.espe sa...

Kjempefin topp du har kjøpt deg!

Ja, er det ikke deilig at våren er her?? Da jeg kom hjem etter påskeferie i Nordfjord, hadde Oslo forrandret seg fra senvinter til vår, og det var bare såååå deilig!

Til helgen bestiller jeg sol, og da skal balkongen klargjøres til utesesongen!

Ha en fin dag videre!

Klem