søndag 19. april 2009

Hvordan ser dine ut?

Ja, støvlene dine altså!

I helga har vi nemlig fått rydda resten av bedene i hagen, og spadd opp ei stor selje som stod midt på plena (av alle steder!), og vårryddingsfottøy for meg er støvler. Så mens jeg stod med rompa i været begynte jeg å fundere over dette med støvler.

Jeg husker ikke mine barndomsstøvler, men ungdomsstøvlene var hvite seilerstøvler. Med brettet skaft må vite, og gjerne en utrolig "tøff" påskrift...a'la:
"Gutter er som gress, de bør holdes nede og slås ofte."
Hehe, nesten litt flaut dette, men-men. Støvler var nemlig ikke kult, så vi prøvde jo alt mulig for å få de til å se ut som noe annet enn teite støvler!

Deretter hadde jeg en lang "anonym-støvel"-periode der jeg konsekvent holdt meg til de klassiske blå seilerstøvlene med hvit kant.

De siste årene har det heldigvis skjedd noe drastisk på støvel-fronten, og jeg har samme innstilling til både støvler og paraplyer: Med gråvær hjelper det med farger til å bli glad av! Hvorfor bruke en svart paraply til trist gråvær? Nei, min er turkis med blondekant!

Så støvlene mine har også farger som gjør meg glad (tydeligvis de rundt meg også, sånn som de ler av og til!).

Jeg har sett at noen av dere allerede har vist frem flotte støvelkjøp, men jeg vil oppfordre alle som leser dette til å lage et støvel-innlegg! Vil du være med? Flott!!
Skal bli morsomt å se alle de festlige støvlene deres, ja-jeg sier festlige, for jeg kan ikke forstå annet enn at alle dere har festlige støvler. Utifra de flotte bloggene tror jeg støvlene følger stilen, hehe.

De ivrigste "staudene", blir så glad av å se dem!

Postkassa vår, kjøpt hos Mirabell (Simen passer på...)

Grillinga gikk skeis i helga, kombinasjonen av blandingsvær og altfor få varmegrader fikk Gubben til å heise flagget og utsette det hele til (forhåpentligvis) neste helg. Det håper jeg også :)
Ønsker alle en flott ukestart, og er veldig spent på om jeg får se noen støvler :)

25 kommentarer:

Ellen Marie Albertsen sa...

Det må jeg si var en vakker postkasse. Og en vakker Simen:)
Jeg gleder meg til jeg også får hage:)

Nikoline sa...

Sjølv om eg har garantert dei styggaste støvlane av alle i blogglandia,har eg tatt deg på ordet og laga støvelinnlegg... det blir spennande å sjå kven som blir med..
Skulle gjerne hatt den postkassa di... det eg angrar aller mest på at eg ikkje kjøpte i USA,er ei skikkeleg amerikansk postkasse! Men den tar for stor plass i bagasjen..
Ha ein fin kveld:0)

Anonym sa...

Tja, jeg er ikke sikker på om jeg liker støvelmoten. Støvler er støvler. Praktisk, ikke pent. Bruker blå nedbrettede seilerstøvler i hagen. Der passer de bra, ikke i byen.

Anne S.

Stubbetufsa sa...

No har du terga på deg mange hagekjerringer! Vi som fortsatt sverger til gamle, breie, lave støvler (les: som går på leggen uten problemer), og som ikke ser vitsen med å la støvlene overskygge det som ellers skal stråle i hagen...mumle...hmmrff!

h.espe sa...

Heisann...!
Så herlige støvler du har. Enig med deg, på en regnværsdag kan man gjerne "sprite" opp med litt farger. Mine støvler er kanskje ikke så fargerike som dine, faktisk sorte, men med herlige rosa polkadots.. :o) Kanskje tar jeg utfordrinen din, og viser de på bloggen.

Finfin uke videre til deg!

Klem fra Hildegunn

Ellen Marie Albertsen sa...

Hei!
Jeg glemte helt bort meldingen din om onsdag og bur, og ja det passer bra imorgen:) Bare kom! Er borte til kl 14, men hvis du kommer tidligere er det bare å gi beskjed så kan jeg få naboen til å åpne for deg, slik at du kan sette buret inn;)
Løveklem

Synnøve sa...

Så fargerike og stilige støvler du har:)) Er enig med deg at når det er grå vær ute trenger en farger.

Jeg har bilder av støvlene mine på bloggen. Laget innlegg om de for ei stund siden.
Jeg har to par støvler og begge er røde:)
Håper mange tar utfordringen, artig det da:))
Jeg bor sør for Tr.heim.
Klem

Synnøve sa...

Meg igjen:))
Postkassen din er kjempestilig:))

Lykkelita sa...

Takk for koselig hilsene! støvlene dine var utrolig flotte! Skjønner godt at du blir i godt humør av dem:)
Ha en god natt og en strålende dag i morgen:)

Hanne sa...

Oi. Så morsomt at du også blogger støvene dine! De er jo kjempefine - rene regnbuen!
Når man har så fine støvler er det jo helt greit med et realt regnskyll innimellom, bare det glir over i regnbue og sol ganske fort.
Mine roseknopper har du jo allerede sett; jeg skal gjøre en tilføyelse i bloggen min om at du har startet denne utfordringen.
Ha en fin, fin dag!

Black Feathers sa...

Jogger innom.... vel, ikke helt enda men har en mye bedre dag i dag. Tusen takk for det kjempekoselige kommentaren du la igjen hos meg ;)
Huff, jeg må nok bare innrømme at jeg faktisk ikke har støvler. Men mine siste var blå viking støvler med hvit kant, hi hi.
Stor klem ;)

Stubbetufsa sa...

Snille vennen, Nita!
Å, nei, mot veret kjemper selv rasende kjerringer forgjeves! Men han (veret) kom sjøl på at han skulle sende noen plussgrader hit, og i dag var det 17 (sytten) varmegrader! DET er unormalt! Men gjett at det tiner! No fær æ på strikkeklubb!

Nikoline sa...

Hei igjen!
Bildet av støvlane var tatt samme dag som innlegget,ja...
Ei lita trøst kan kanskje vera at den stauden der er spesielt tidleg om våren...?
Ha ein fin kveld!

Ellen Marie Albertsen sa...

Skjønner deg så godt jeg:) Tenker på å melde meg ut av hele greierne.. men da blir det baaare baluba tenker jeg:p Da er det iallefall INGEN som hilser ....
Håper det gikk bra til ryggdamen:) Jeg tenkte å lese litt om den fantastiske fine blomsten jeg fikk, men husker ikke navnet korrekt, lavendelflora eller blomst? (noe i den duren?)

GundasFactory sa...

Stilige støvler, mine er nok ikke istand til å legges i bloggen desverre ;)))

Den engelen du skrev deg opp på fikk jeg bestilling på her tidligere, bare glemte slette den fra bloggen...
Kanskje legger ejg inn nye der ikveld? Er det helst emd hvite vinger du vil ha?

Hanne sa...

Takk for boble-linken! Ha-ha. Alt som finnes på nettet! :-)

Ellen Marie Albertsen sa...

Det var det vettu!:) Har satt den på kjøkkenbenken inntil videre og ga den vann imorges, så får vi se hva han sier til å stå der. Er ikke så mye sollys der men. Holder han ut fram til vi flytter, så går det vel bra!;)
Bra det gikk bra til ryggdama!
Håper vi får tatt oss en tur på cafe en dag. Jeg sa med kjæresten min igår at jeg lurer på hvilken sky den snilla dama har falt ned fra altså..!! Snakker om fantastisk og snill dame!:)
Løveklem=)

Anonym sa...

Så kult innlegg. Jeg må innrømme at jeg er en stolt eier av hvite seilerstøvler fra Viking med nedbrett!!! Heng dere med og brett ned fokens. Lenge leve 80-tallet

Gry sa...

Stikker bare innom for å si:
Gratulerer så masse med dagen !
Stor 17.mai klem fra Gry : )

Ellen Marie Albertsen sa...

Håper du har det bra!! Jeg har utfordret deg på bloggen min!!

a片 sa...

特殊性愛成人影片
現金版
現金版代理
現金版怎麼做
現金版是什麼
現金版詐騙
現金板被抓
現金網
百家樂

日本美女寫真集 sa...

現金板被抓
九州現金板
線上免費看a片
現金板
賭場黑名單
成人文學
免費OL絲襪美腿自拍
現金版代理
娛樂城活動

a片成人網站 sa...

半套指油壓
聊天室
聊天室直播
運彩
運彩現金
同性戀
免費a片下載
免費a片線上看
免費a片直播

成人做愛 sa...

免費無碼卡通影片
成人情侶自拍的性愛影片
成人情侶自拍的性愛影片
免費a片卡通線上觀看
成人情侶自拍的性愛影片
情色AV影片
h漫卡通a漫卡通
h漫卡通a漫卡通
免費a片卡通網

成人圖片 sa...

豆豆聊天室
戴子郎投資學院
情色a片下載
賓館偷拍影片直播
自拍貼圖
北京賽車
通博娛樂評價
現金版是什麼
免費a片