torsdag 12. februar 2009

OK- jeg gir meg.....

"Fjellet kommer ikke til deg, det er du som må gå til fjellet"
Disse ord rant meg i hu da jeg kapitulerte for kulda og drasset hele skrivebordet inn og opp på loftet...
Det er demontert i eks antall deler og tar litt plass! Men nå er jeg bestemt på at det skal bli ferdig, så nå er underskapene med skuffer og skapdører pusset og grunnet.
Jeg viser ingen bilder da det er bare rot der oppe nå. Skal vise når det er ferdig isteden :)

En annen sterkt medvirkende årsak til aksjon skrivebord, er at svigermor kommer neste helg, og da vil jeg ha alt i orden (vil ikke alle det når svigermor kommer? hehe). Nå ser jeg at det kan virke som jeg har en ekte "tigermor" men det er hun altså ikke. Hun er en selskapelig dame med humør, kontante kommentarer og et våkent blikk.
Desverre er hun ikke så "spæsj" som før, så når hun skal på tur, er det å hente henne og å kjøre henne hjem igjen. Hun fyller 80 og vil slett ikke feires, så vi "evakuerer" henne den helga! Det er lenge mellom hver gang hun er hos oss, avstand gjør sitt: hun bor i Kristiansund, og vi i Trondheim.

Det hun ennå ikke vet er at hennes barn har planlagt et aldri så lite slektstreff i juni, nettopp for å feire henne :))) Hun blir nok litt glad lell, tenker jeg :)

Angående skrivebordet, så har jeg kommet på at jeg må jo ha en stol til! Den gamle kontorstolen min er grønn, 25 år gammel og i full gang med å vrenge innsiden ut! Den kan godt få slippe nå. Har veldig lyst på denne fra IKEA, men godt mulig jeg tar en av spisestuestolene (vi har jo tross alt seks og bruker kun to daglig!).


Har kjøpt QUICK spraylakk til skrivebordet, med tanke på alle kriker og kroker tror jeg det blir penest.
Har aldri brukt denne typen lakk før og jeg lurer på om noen av leserne har erfaring med denne? Noe jeg må passe på? Unngå? Blir det lett sig? Dekker den bra?

Best å spørre en uhildet bruker synes jeg, for i butikken sier de jo bare at "det er så bra atte..."

Nei-å-nei, nå er klokka snart 12 IGJEN!! Syns tiden bare flakser avgårde jeg, rekker liksom ingenting... men det retter nok på seg etterhvert tenker jeg, når dagene blir enda lysere :)

Det er en deilig tid vi går i møte nå, ikke mer å si om det :)

7 kommentarer:

BROCANTE sa...

Hei - spraylakk ja... Har brukt det noen ganger. Har erfart at den skrapes lett av igjen på møbler. Tror du bør grunne først med heftgrunn. Har brukt malingsprøyte noen ganger også - spesielt på kurvmøbler. Da tynner jeg ut vanlig interiør oljemaling som sitter bedre. På begge møter er det viktig å ikke sprøyte for mye da siger malingen for den er tynn!

Black Feathers sa...

He he ja vi alle liker vel at ting er på plass når svigermor kommer. Er jo bare sånn det er ;) Blir spennende å se hvordan rommet blir og skrivebordet. Tror nok at det er lurt å grunne først ja ;)
Godt forarbeid gir ofte det beste resultatet.

Ønsker deg ei strålandes helg ;)

Nita sa...

Jeg både pusser (rubber litt) og grunner først, da ligger jeg vel godt an.......

stubbetufsa sa...

Og så slapper vi av, lukker øynene, puster dype åndedrag, tenker på en myk sommereng, ser blomstene, insektene.... Jeg bare måtte! For du stresser så voldsomt at jeg rent blir redd! Ha ei fin helg sammen med svigermor!

GundaM sa...

Jasså så du sprayer litt du og ;0)

Flott stol da, skulle hatt en ny selv her ved dataen faktisk...

Svigermor nå i helga el til neste? vel, her er det fotografering mellom slaga idag. Kos deg med ditt så skal jeg gjøre det med mitt;)

KlemKlem

Løvinnen sa...

Hei kjære du!
Bare hyggelig:)

Jeg hadde en slik stol før, som du har tenkt å kjøpe deg på Ikea.. Men den måtte settes i kjelleren da den var ond ond ond for ryggen.
Men den er fin fin fin, så jeg savner den litt.

Ååh du og du, jeg liker at du synes jeg ser ut som en Tilda..;)
Da jeg ikke er så kjent i interiør traktene måtte jeg søke på google på navnet Tilda for å finne ut hva du mente slags skapning, og da fant jeg jo mange søte dukker, så tusen takk for kompliment! ;) hurra:)

Ha en fin lørdagskveld!:-D

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Hmm...har ikke prøvd å spraylakere møbler - enda... har et gammelt skrivebord som trenger litt maling...en dag...
Men har som Brocante spraymala kurvmøbler - tynna ut vanlig vannb. maling og helte det på en vanlig sprayflaske - funka det å...
Du MÅ vise skrivebordet når det er ferdig -trenger litt inspirasjon sjø... og den stolen e knallfin...

Ha en super dag og uke...