søndag 1. februar 2009

CD-hylle på badet?

Neida, det er ikke slik å forstå at vi har et musikkanlegg der inne, dette er gjenbruk.
Husker dere denne hylla? Den stod på boden før vi fikk system der inne, nå er den re-designet til søt hylle på badet.
Vi nappet ut alle hyllene inni, og sagde profiler på endestykkene.

Så var det å montere opp, med hylleknekter fra Clas Ohlsson, tette alle hullene med små hvite duppeditter, og å male endestykkene.

Og vips! Bare å pynte i vei :)

Veggen er så lang at det går to sånne hyller på den, pluss den knaggrekken som henger i midten. Tok meg ikke bryet med å ta vekk klærne som henger der, det er sånn det bruker å se ut der inne: alltid klær...
Bildet av "badedama" måtte være med. Hun er faktisk et lite paradoks for meg, da hun representerer det eneste jeg savner fra gamlehuset: Et bad vi hadde planlagt i detalj over flere år, pusset opp selv, og som inneholdt et deilig hjørnebadekar. Så kom vi hit til et pittelite dusjhjørne... Jaja, alt er en overgang, sies det, og jeg begynner å bli vant med det nå da :)

En pute med lavendelduft...

To gode venner, og sukkulenter i et skjell...
Helgen forøvrig tok en helt annen vending enn jeg hadde planlagt: våknet lørdag til minus 13 grader! Selv om jeg er ivrig på å komme igang med skrivebordet, får det være grenser: Jeg står ikke ute å pusser i en sånn kulde.
Dermed måtte jeg kompensere: En tur til Fretex ville gjøre susen, tenkte jeg. Og gjett om det gjorde: Jeg fant faktisk en ekte skatt!!
Nå skal det sies at jeg har en genuin interesse for dette temaet, det spiller jo inn. Men jeg vet at denne boka finnes på antikvariater for ganske mange hundrelapper, jeg betalte 30,- for min. Og jeg er sååå lykkelig :)))
Hva jeg snakker om? Selveste Nordlands Trompet av Petter Dass!!
Boka mi er riktignok en nyutgivelse (fra 1927), men det er mindre viktig for meg. Jeg har kikket etter denne på loppiser, brukthandler, messer, you name it!!
Trykket er gotisk, så vakkert- og jeg gleder meg vilt til å lese den :)

Noe annet jeg fant, var mer en overraskelse: "De tre Musketererne tyve år etter" ???!!??
Visste ikke at det var skrevet noen "oppfølger" jeg. Dermed måtte jeg ta med meg hele serien, både de første (som jeg faktisk har fra før, men de ser helt annerledes ut) og de siste, for disse matchet jo... og jeg kan like gjerne finne ut hvordan det gikk med dem....

Slett ikke noe bra bilde, men-men...
I tillegg fant jeg gamle sangbøker med masse note-sider, bibler og testamenter med gotisk skrift, samt lokalhistoriebøker (som jeg elsker å lese).
I ettermiddag har jeg vært på puls-spinn, med påfølgende boblebad- deilig! Så etter å ha inntatt en god middag og tatt en lang dusj, kjenner jeg meg passe trøtt og sigen, men med ak- så god samvittighet :)
Ønsker dere alle en fin ukestart- her skal det leses!

17 kommentarer:

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Artige bilder :) Ja, ein kan bruke ting til så mangt :) Fin hylle! :)

Ja, er ganske fersk nybegynner. Har berre hekla i nesten ei veke, så får nok taket etter kvert :) Men eg fekk mykje hjelp fra http://www.hekleogstrikkeoppskrifter.com/2007/12/05/oppskrift-pa-heklede-ruter-til-teppe-bestemorruter/ og http://www.hekleogstrikkeoppskrifter.com/2008/06/19/l%C3%A6r-a-hekle-hekling-er-en-flott-hobby-alle-burde-kunne/ :) Kanskje dei sidene kan også hjelpe deg? :) (Itillegg forklare min mor meg litt også) Men det kan eg hjelpe deg med om du vil :) Er ikkje så vanskelig som det virker:)

Ønsker deg ei godnatt :) Godklem

johanne`s rom sa...

Så smart da, ja det er bare fantasien som stopper en, virkelig fine hyller. Så mye annet fint du har fått tak i da. Lykke til med lesinga - kos deg.

Black Feathers sa...

Oj, ja med 13 minus så skjønner jeg godt at du ikke hadde lyst til å stå ute. Men du fant jo skatter så da fikk du alikevel brukt tiden godt ;)

Det ble kjempe fint med den "nye" hyllen ;)

Ha en fin dag ;)

Black Feathers sa...

Hmm, jeg glemte jo noe av det jeg skulle skrive. He he har det visst litt for travelt av og til ;)

Huff da, høres ikke noe godt ut å være skakk og skeiv i ryggen. Men det er meningen at det skal bli bedre etter operasjonen?? Min kropp bare finner på masse sånn rart, men jeg er født med en hofte skade, men den skal være i orden.... sier de. Så da prøver jeg å tro på det. Men sånne ting kommer jo ikke alene som regel.

Men jeg trener å prøver så godt jeg kan å henge ordentlig sammen. ;D

Stubbetufsa sa...

Hei, Nita!
Nå har jeg kost meg et par timer med bloggen din, ordentlilg! Sukk!Øynene er stive, men sjelen er oppkvikket! Jeg liker så godt det du gjør med loppefunn! Oppskrifter, takk! Og du driver også slektsforskning, jeg har også, men har hatt en laang pause...

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Så smart! Kreativt gjennbruk det der og veldig fint ble det også :-)
Bruker stempelpute som var med i ett tilda sett til farge i kinnene :-) var også med svart maling og en markør som lager øyne :-)

Ha en fin mandagskveld :-)

AnKa sa...

Knallfin hylle, og arig med gjenbruk i en bruk og kast verden vi leve i. Kjekt å kunne ta seg en tur på bruktbutikk eller loppis og se om man finn nån skatta..
Må du ha ei topp uka.
klæm

Virre sa...

Hei hei!! Takker for utfordring, den er nå tatt! Så fint det ble på badet ditt da. Kjekt med alt som kan brukes på en annen måte. Må jo også ha litt hyller rundt om for å kunne pynte å dille som man vil :)

ha ei fin uke :)

GundaM sa...

Nemen er du så glad i bøker d GITT ;)))gOKJØP DE DER DA GITT!

sORRY BOKSTAVER, EN SELSKAPSYK KATT i fanget. du vet ;)

Fin hylle, og ja hva er vel bedre enn gjenbruk;0)

Klem fra meg

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Så fine hyllene ble da! Jeg og er glad i å bruke det jeg har på en ny måte, det er jo ikke alltid det er mulig å få fatt i det en ønsker seg på de rette mål osv, hva er da bedre enn å fikse det til selv.
Nå har jeg vært innom award innlegget under her og takket så masse ,o)
Ønsker deg en toppings dag.
Klem

Crème sa...

Hei Nita.
Takk for tipset om linken som ikke virket, har nå fikset den.
Cd-hyllene ble kjempefine! Bra man kan gjenbruke ting, spesielt når det blir så fint.
Ha en flott dag:)Lykke til i trekningen;)
Klem Ragnhild

Tulip sa...

Jøss det må jeg si, så kreativt! Ble kjempeflott med de hyllene!

Fint at du ikke rydder vekk klærne for å fotografere, det er jo sånn det er på et bad i ethvert hjem, er det ikke?
For det bor jo folk der!

Klem!

Nina i Paradiset sa...

Hei!
Jeg vet dessverre ikke hva krøllilje er, for jeg kan ikke så mye norske navn på planter. Du skjeønner de norske navnene varierer etter geografi (hvor i lnadet navnet blir brukt) eller produsent (føler at noen bare finner på ett navn...)
Jeg trodde krøllilje var det samme som martagon-lilje, men når jeg googlet på det, dukke det flere sorter opp.
Hva var det du lurte på da? Formering av disse, eller vanlig planting og stell??
:)

Sjarmerende-gjenbruk sa...

Hei
Jeg tror du må vente litt til, før du mottar boken i posten. Hvis du vil kan du ta kontakt med Sigrun på Gyldendal forlag. sigrun.hindar@gyldendal.no Jeg håper hun kan gi deg et svar og så håper jeg også at du kommer til å like boken når du har den i hus.
Jeg ønsker deg en fin dag.
Klem Hanna

Solveig sa...

Hei:)
Så utrolig smart!!
Den hylla ble jo kjempe fin.
Likte så godt knektene.
Har det virkelig lekkert på badet du må jeg si:)
Delikat og mange fine detaljer.

Er du fra Hitra egentlig du ja!
Så gøy.
Vi hadde hytte der før,men min mormor og hennes foreldre er fra Frøya,så det er der jeg føler jeg hører hjemme:)

Håper du har en fin dag;)

Strikkelines sa...

åå førr en koselig blogg du har...fine bilda og mange gode idea..kommer gjerne innom

Snøstorm sa...

Hei! Så fint det ble på badet! Ville bare takke for det tipset om Clas Ohlsson hylleknekter. Genialt! Hvem skulle tro at jeg har lyst til å dra på Clas Ohlsson og handle. Gubben kommer til å besvime. :)