fredag 31. oktober 2008

Jeg er tilbake!

Så er jeg endelig hjemme på permanent basis igjen, og det er veldig godt! Men selv om jeg har vært borte i fire hele uker, så må jeg si at tiden har gått utrolig fort; Den første uka (etter en vellyket operasjon) lå jeg mer eller mindre i en permanent morfinrus,og de tre siste har jeg vært på rehabilitering med trening både seint og tidlig- og det har gjort godt.


Var ei stund redd for at det skulle bli en skikkelig fetekur for maten var veldig god der, måltidene hyppige, og vi gikk alltid til deket bord. Men heldigvis ble det ikke slik, mye takket være min nesten fraværende matlyst. Samtidig visste jeg at hvis all "dopen" jeg skulle ha i meg hver dag skulle virke, måtte jeg ha mat. Så det har gått mye på grovt brød med brunost/leverpostei.

Nå har jeg vært hjemme i tre dager, har begynt å kutte på endel smertestillende, og lurt meg en tur på vekta: Den viste akkurat det samme som da jeg dro!!! Veeldig fornøyd jeg ja :)
Jeg er langt ifra i toppform enå (er sykemeldt ut året), trener litt i løpet av dagen, og hviler litt, samtidig som jeg prøver å pusle å forandre litt her i heimen. Problemet er jo at begge hendene mine er opptatt med krykker....... resultatet blir at jeg planlegger hvordan jeg vil ha det....og ja-da blir det stakkars Perlefar som flyr rundt og danderer...............................
Jeg har til min store glede og overraskelse sett at flere hundre har vært innom her mens jeg har vært borte! Det setter jeg stor pris på, og jeg tolker det som at dere er litt nysjerrige på hvordan det går med meg- tusentusentakk!! Samtidig er jeg litt redd for å skrive for mye "sykdom" så jeg prøver å holde det på en moderat linje.
Så vil jeg vise dere litt av det vi har gjort i fellesskap idag; Perlemor tenker, Perlefar utfører,hihi!


Kameraet mitt er ikke så fantastisk bra, men kan dere se den lille karen som står bak lyset her? Det er en parfymeflakong, formet som en pingvin (elsker dem!) som er pyntet med glittersteiner på vingene og øynene. Det er en souvernir fra Samos som lurer seg rundt og klarer å være med på de fleste pyntearrangementer. Synes den er kjempelekker!På rehabiliteringssenteret var det god, gammeldags arbeidsstue med aktivitør. Bildene under viser noe av det jeg laget der.
Strikket to vaskekluter som, sammen med en fin såpe kan bli en fin gaveTo helt ulike kort. Høstkortet er til en veldig god venninde som takk for all hjelp og mental oppbygging i forbindelse med operasjonen (neida, hun leser ikke blogger så det er ingen fare for at hun ser dette!)
Nå er det snart natta formeg,men jeg skal ha en laang bloggerunde i helga. Vi høres!
Klem :)

10 kommentarer:

GryNoKa sa...

Velkommen tilbake, og så bra at operasjonen var vellykket og at du er på bedringens vei.
Ha en fin helg!
Klem Gry : )

NIB sa...

Hei! I morgen slettes den gamle NIB listen. Hvis du vil være med videre må du bytte roll innen kl 24:)

Trollkåno sa...

Hei!
Kjekt at du er tilbake og at det går bra med deg...
Ha ei god helg!

johanne`s rom sa...

Så bra at du er tilbake og at det var vellykket.Ja, jammen har du fått laget litt mens du var borte også. Jo jeg syns jeg ser min mann løper rundt og pynter slik som jeg sier det skal være...heldig du. Da sier jeg bare "krya på deg".(litt svenske i meg noen ganger)

Laila sa...

Juhu, da e lesestoffet mitt på plass igjen. HELDIGVIS :-)
Så bra at alt går bra med dæ da, regne med du kaste krykkan snart ;-)
Klemz og koz

ENGEL sa...

herlig at du er tilbake!!!!!!!!!velkommen!!!!!

A-mora sa...

Velkommen tilbake!! Så bra at opperasjonen gikk bra.
Er det ikke mye en ser som skullet vært gjort når en ikke har mulighet til og gjøre det?
Bra du har perlemannen til og gjøre ting for deg.
Ha en fin dag

pepperkverna sa...

Godt du er tilbake og på bedringens vei. Er så hyggelig å lese i blogggen din. Ønsker deg lykke til med rekonvalesensen...Hege

AnKa sa...

Hei og hå, og velkommen tilbake. Så superbra at operasjonen var vellykket,og nå er det bare å se framover. God bedring:-)
Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen.
Kos deg og ta vare på deg selv, bare kommander 'gubben':-D
Ønsker deg en superfin kveld.
Stor go'bedringsklæm fra nord

Bak en Sky sa...

Så godt at du er tilbake!Herlig å høre at alt er bra med deg!!!Du må lytte på kroppen og ta det med ro!;)

Gleder meg til flere innlegg fra deg!;)
klem Ingunn