torsdag 16. april 2009

Overraskelse!

I dag kom et nytt BoligPlus, fullt av sommerlig glede og inspirasjon. Og med dette bladet var også en liten, men såå hyggelig gave: En pose med Zinnia-frø! Helt uventet, og midt i blinken. Jeg har prøvd denne typen før for mange år siden, og ble veldig begeistret. De er staselige og fargerike, og står virkelig lenge i vase.

Og jeg tenker hvert år at i år- nå skal jeg så de igjen. Men hittil har det blitt med tanken...
Så nå venter jeg bare på at nattefrosten skal gi tapt, slik at jeg kan så de rett ut på friland :)

I dag fikk jeg også plantet stiklingene som jeg fortalte om i forrige innlegg, så nå begynner ting å bli spennende utenfor husveggene. De står foreløpig i krukker, til vi er ferdig med ny plen og nye bed.
Ute-Eføy
Duft-kaprifol
Lille Trønder-guten som har overlevd nok en vinter har også kommet i potte :)
I morgen er det helg, og på lørdag kommer lille Prinsesse Emilie for å overnatte hos mormor & morfar, kanskje unødvendig å si at mormor gleder seg stort :)
Morfar gleder seg nok også, men etter å ha sett værmeldinga, tror jeg han gleder seg like mye til å innvie grill-sesongen på lørdag. Det er godvær i vente :D
Nå er jeg veldig spent på hvor lang tid det tar før dette innlegget vises på rollen til NIB. Jeg har hatt ganske mye prakk med publisering, og akkurat da jeg trodde problemet var løst- så var jeg sannelig borte igjen! Så var det på'an igjen... men jeg krysser fingene enda en gang, og takker samtidig for alle koselige kommentarer- både fra "gamle kjente" og stadig nye bekjentskaper. Jeg lover- de er høyt verdsatt, og i helgen har jeg tenkt å kose meg med å titte innom dere OG legge igjen kommentar- for det vet jeg er så koselig å få :)
God vårlig helg da ;)

6 kommentarer:

Besta sa...

Så koselig med prinsesse besøk, jeg har hatt besøk av mine i dag.
Kos deg i vår været.
Klem fra Marilyn

Black Feathers sa...

Tusler fort innom med et ønske om en flott helg. Stor klem ;)

Solrosa sa...

Så fin blogg du har!! Skal se mer på den senere, og linker til deg med én gang! God helg!

A-mora sa...

Trønder guten, kaller vi for byguten:))
Jeg og skal så frøene som var med Bolig Pluss.
Kos deg med kailn og barnebarnet:))

Klem

Muffin sa...

Det er artig når det begynner å spire og gro! Ha en fin helg og en god vår!

Løvinnen sa...

Hei!
Det var jo kjempe fint å høre:) Siden det ikke ble noe nervøse dråper fra Simen, gjorde det vel ikke så mye å bli stappet med hodet først, selv om det er litt ekkelt i øyeblikket...:) veldig bra. Håper dere hadde en fin påske!

Sitter på jobb nå og bare drømmer om innredning, nye kjøp jeg må gjøre før vi flytter osv...:) Må vel tippe lotto ikveld;) Leste forresten om Shabby Chic på Møllenberg i Adressa HJEM imorges (gårdagens avis). Det så ut som de hadde utrolig mye fint i den fineste hvite stilen;) Har du vært der? Hvis ikke, si fra hvis du drar dit, da blir jeg gjerne med;)

Kos deg masse med besøk i helga, og ja, onsdag passer bra:)
Løveklem:)