fredag 30. januar 2009

Konkurranse :)



Creme de la Creme har en konkurranse gående i disse dager, og med så lekre premier er det bare å hive seg på. Følte meg straks litt solbrent på skuldrene jeg!.......

torsdag 29. januar 2009

Bilde nr. 6

Fikk en morsom utfordring fra Lena hvor jeg skal hente fram bilde nr. 6 i mappe nr. 6. og skrive litt om dette.
Nå prøver jeg egentlig å unngå å vise bilder av personer, men denne gangen gjør jeg et unntak. Disse er da heller ikke blant oss lenger. Dette er et bilde fra mitt slektsforsknings-prosjekt på min mors side. Det er min oldefars bror og hans familie på en 17-mai på 1920-tallet engang. Han jobbet som brødkjører i Oslo, men kom fra Brandbu på Hadeland.
Et litt moro sammentreff er at slektsnavnet hans er Bjerkestuen; og han bodde like ved - ja, nettopp! Bjerkebanen

Sender utfordringen videre til: Gamlå Lynetmor og Virre

tirsdag 27. januar 2009

Joda, jeg lever...

Se bare hva som skjer idet jeg begynner å jobbe for fullt: Vips-vekk fra blogglandia!!
Neida, det var nok flere faktorer enn bare jobb som er årsaken til det ja. Forrige uke ble ei skikkelig maraton uke, føltes litt som et skikkelig "rotteræs" som vi trøndere sier. Visst var det uvant å jobbe fulle dager igjen, jeg er utpreget B-menneske og sliter med å komme meg i seng til rett tid. Dermed blir det lite søvn om natta, som igjen resulterer i at jeg stuper ned i sofaen etter arbeid og slokner...der blir jeg sittende (ja, mer liggende, fanget under pleddet!) fast i minst en time før jeg klarer å få verden rett vei igjen.

I tillegg var jeg supermotivert til å trene, som jeg gjennomførte et par kvelder, pluss syforening, jentekveld, etc. Dagene og kveldene bare fløy avsted!!

Helga gikk med til sjeldent og koselig besøk av søster med familie, og så var det plutselig mandag og på'n igjen!!

Det nye skrivebordet ble hentet hjem torsdagskvelden, men er ennå ikke gjort noe med.
Jeg sliter ennå med å sovne i rett tid ( ihvertfall ingen vits i å legge seg uten å være trøtt!!), og får dermed ikke gjort mye om ettermiddagene og kveldene, men det retter vel på seg snart.

I morgen er det fridag og trening. Jeg har planer om å begynne så smått på skrivebordet, i hvertfall skru av knotter og hengsler. Her ligger tempeeraturen på rundt 10 minus, og det er litt for kaldt til å stå i garasjen å pusse møbler synes jeg. Men til helgen er det meldt mildere, da skal vi få pusset og bært inn bordet slik at jeg endelig kan begynne å male :) Gleder med enormt til det blir ferdig :D

Nåh, det var vel et langt hjertesukk...

Her er noe veldig hyggelig som jeg har lagt merke til de siste dagene:

Det er lyst ennå når jeg kjører fra jobb!!! Og det gjør noe med humøret mitt i allefall :)

Noe annet hyggelig er denne awarden som jeg har fått fra Vakre augeblikk og Solveig-min verden, tusen takk begge to, dere er så snille! :)

The rules are like this:
1. Put a link on your blog from whom you got it.
2. Give it to 5 new blogs (which in their turn have to give it to 5 new blogs).
3. Put a link on your blog to those blogs you give it to.
4. Give the blogs you give the award to a note that you have given them this award.
5. Write 5 things you are addicted to

5 ting jeg ikke klarer meg uten:

Gubben og barna mine (barnebarna også selvsagt)

Sjokolade!

Masse søvn...

Blomster

Røyk...


Denne vil jeg gjerne gi videre til :

Stines blogg for sin søte pastell-blogg :)

Løvinnen for alt hun skriver om som ikke er interiør

A-mora for endelig å få nytt gulv- juhu!!

Flower Power for skjønne bilder og fristende butikk, sukk...

Lisbeth sin lille verden for nydelig blogg, rett og slett!


Se der ja, nå er også denne kvelden nesten gått... Jeg rakk ikke innom noen i kveld, men i morgen blir det full runde tenker jeg. Fridag med lite planer er det beste :)

Ønsker dere en fin onsdag, vi går omsider mot siste helg i Januar :)
OJ! Holdt på å glemme: fikk en skikkelig god klem av Englekyss, ta den med deg og spre den videre!

Sånn, god natt :)

mandag 19. januar 2009

Award og utfordring :)

Denne uka er det mandag som er fridagen, dette varierer gjerne ettersom sjefen sjøl kan ha møter/reiser som faller på min egentlige fridag som er onsdager. Så da bytter vi litt.
Så jeg startet fridagen med å trene, og nå sitter jeg her med "belønningen"; kaffe & sjokolade. Jeg kommer aldri til å slutte å spise sjokolade tror jeg, må ha det hver eneste dag ellers kan jeg fort bli litt grinete...


Jeg har vært så heldig å få enda en award fra A-mora, jeg blir like glad og rørt hver gang en award kommer min vei jeg... Tusen-tusen-takk :)

A-mora har en koselig blogg, hun skriver ærlig og direkte om sitt og sine, og viser mange fine detaljbilder- det liker jeg :)

Og jeg vil gjerne dele den med:


Troll og Ting har utfordret meg, og jeg svarer etter beste evne :)

4 favorittprogram:
  • Senkveld med Thomas og Harald
  • Hotel Cæsar
  • Der som ingen skulle tru...
  • Kongen av Queens (men det går jo så altfor seint...)

4 ting jeg gjorde i går:

  • Ryddet bod (se innlegg under her...)
  • Kjøpte skrivebord via nettet (se også under!)
  • Vasket badet
  • Broderte på en adventskalender

4 ting jeg ser fram til:

  • Å bli så sterk i foten at jeg kan kaste siste krykken
  • Vår og sommer
  • Nordlandsferie
  • Å kunne begynne i hagen igjen :)

4 favorittrestauranter:

Off, den er vanskelig, er ikke ofte ute og spiser. Men hvis jeg ble spurt hvor jeg ville gått i dag, så blir det Steak House- en real biff!

4 ting på ønskelista mi:

  • At familien skal ha det så bra som de har det nå, om ikke bedre.
  • En bedre rygg...
  • Speilreflekskamera
  • Sykkel

Denne utfordringen sender jeg videre til:

søndag 18. januar 2009

Makeover!

Så er endelig bodene ferdig, og jeg er så fornøyd! Ikke at det ble så fint, sånne oppbevaringsrom blir sjelden det, men det blåser jeg i, det er praktisk og plassbesparende, og det er det som teller.
Denne gangen er jeg også litt "grådig" på bildene, men det er bare å klikke på dem hvis du vil se bedre.

Boden nede: da denne var tømt oppdaget jeg at det faktisk var gulv der inne!! Og det vises ennå når det er ferdig også :) Det ble plass til fire dype hyller, ca. 1.20m. lange og plass til masse :)
De to hyllene som før stod oppå skapet er plassert under sikringsskapet, passet perfekt der.
CD-hyllene som stod ved siden av skal re-designes til å passe på badet, men ikke før neste helg.

Boden oppe: Her er kun tre hyller da planen var å få ekstrastolene under nederste hylle. Vanskelig å ta bra bilder her inne, for rommet er så knøtt-lite.
Her har vi i tillegg skrudd opp store L-knagger til å henge lange kjoler etc. på. Disse kom fra gjesterommet hvor dette skapet kun stod til oppbevaring, ettersom jeg tidligere hadde tømt det for overflødig sengetøy

Dette er bare et finer/spon-skap som ikke tåler så mye. Det overlevde flytting, og all riklinga mi da jeg malte det, men da selve rommet skulle males var det nok: Nå er alt skjevt, og skuffene detter ned på ene siden hvis jeg prøver å trekke dem ut... detter er heller ikke noe materiale å "stramme opp" så det får si takk for seg (men knottene tar jeg av først ja!).
Ikke noe stort savn egentlig, jeg har jo selvfølgelig kjøpt meg nytt prosjekt!!
Har lett en stund etter et "perfekt" skrive/sy/hobby-bord som rommer alle hobbytingene mine. Nå har jeg funnet det, men må selvfølgelig pusse, vaske, tørke,grunne og male det først...
Jeg er skrekkelig fornøyd med dette, se bare de "tuttene" på toppen, og de søte skuffene og hyllene :) Mye jobb ja, men pytt!

Men tilbake til bodene:alt i alt, med skinner, hyller og hylleknekter kom sluttbeløpet på 827,- skruer og plugger kommer i tilleg. En smart investering, og nå er det jo så god plass der at jeg trygt kan snoke etter ting å fylle opp med, haha!

Nei, først må jeg få inn det som egentlig skal være inne (og ikke i garasjen). Da jeg var borte en mnd. i høst hadde Gubben ryddet garasjen attpåtil fått plass til bilen inni der, men det er så skrekkelig trangt: hver gang han skal hente noe som er større enn en potteskjuler, ja da må han kjøre ut bilen først!!

Og vi har ennå ting å sortere og velge vekk, etter å ha flyttet fra 200 til vel 100 kvadrat (blir man noengang ferdig?!)

Nå gleder jeg meg bare til å få skrivebordet i hus, det blir på torsdag ettersom Gubben reiser i morgen tidlig og ikke er hjemme før da. Så til helgen blir det nok litt jobbing ja :)

Helt på slutten her vil jeg igjen takke dere som kommenterer, alltid så hyggelig å lese :) Ønsker alle en riktig så fin ukestart, med eller uten kommentar ;)

fredag 16. januar 2009

Foreløpig er det bare "extreme!"

Måneskinn en tirsdags morgen

Men makeover'n kommer i løpet av helga.

I det lille huset vårt er det to boder, en oppe og en nede. Og her har alt blitt mer eller mindre kastet inn siden vi flyttet inn...da blir det fort seende sånn ut...

Dette er boden nede, som også er et såkalt teknisk rom som inneholder alt mulig til sentralvarmeannlegg og andre finesser. Skulle nesten tro dette var for hele Tillerbyen, så stort som det er! Men det er faktisk bare til en husstand...

Regner med at dere ser at bildene egentlig er sammensatt av to , måtte bare prøve å redusere antall bilder litt. Her ble det i hurten og sturten slengt inn et skap og stablet noen små hyller rundt, ikke praktisk i det hele tatt. Hvis jeg skal ha noe i skapet, må jeg først ta ut begge tørkestativene og en liten koffert (som ikke vises på bildet, men den står ikke mindre i veien!)

Dette er boden oppe, pitteliten den også. Og her er det enda værre; ja- dere ser...

(stolene som står her hører til spisetua som vi bruker, den skal males til våren, kanskje hvit?...)

På motsatt side, oppunder skråtaket, henger denne fiffige stangen, og den skal vi beholde :)

Men idag har vi altså vært på IKEA og kjøpt materialer til maksimal utnyttelse av disse bodene! Som jeg gleder meg til å få litt system der inne!

Her er hyller, skinner og knekter som vi trenger til begge bodene. Nå er det bare å gå i gang :)

Men det blir ikke før i morgen, da skal vi også passe lille Emilie mens foreldrene skal ut med slalomskiene sine. Vi passet henne for et par uker siden også, og det er en fryd å ha henne her; hun er så snill og blid. Og superflink til å leke selv :)
Jeg har også en hemmelig plan om å stikke på trening en liten time, så får Gubben klare brasene selv den stunda. Går nok bra, tenker jeg :)

Da er det tid for å ønske god helg til alle, jeg håper å komme med "etter"-bilder på søndag (kan ikke la dette vises for lenge heller!!). Ha en flott helg da damer :)

onsdag 14. januar 2009

Utmerkelse :)

Jeg har vært så heldig å være en av to til å motta en utmerkelse, og ikke hvilken som helst nei. Denne er spesiallaget, og med den fulgte noen veldig hyggelige ord:
"Denne utmerkelsen er spesiallaget til to bloggere som på grunn av sine fargerike aktiviteter og sitt blomstrende språk virkelig setter meg i humør til å gjøre både det ene og det andre."

Jeg blir alltid så overrasket og ikke minst smigret når jeg får awarder, men denne var ekstra spesiell... tusen hjertelig takk Stubbetufsa :)

(lurer litt på hva "det ene og det andre" kan være da, hehe...)

I dag var jeg for første gang på "ordentlig" trening, og det måtte jo Perlemora selvfølgelig behørig belønnes for! Rett fra trening bar det bort til Plantasjen... tror de visste at jeg kom, for der stod jammen meg disse skjønnhetene og ventet på meg!!

Deilige Hortensia i søteste fargen i verden...

Selv om jeg har hatt fri idag er det slett ingen automatikk i at jeg dermed lager middag... jeg er faktisk så heldig å ha en mann med hjemmekontor og som attpåtil elsker å lage mat :D Så vanligvis kommer jeg hjem til nesten ferdig middag. Men i dag gjørde vi det enkelt; ferdigmat! MEN: hvem sier at ferdigmat ikke kan være sunn? Se bare her:

Jepp, kyllingsalat :)

(men man er jo ikke mett så veldig lenge da, så nå må jeg faktisk smøre meg ei skive eller to...).

God kveld!

tirsdag 13. januar 2009

Sånn ser den altså ut

Bare for å ha sagt det med en gang: Dette innlegget er egentlig for å vise TV-en vår. En TV er jo sjelden en estetisk nytelse å se på, så derfor finner dere den nederst i dette innlegget :)
Først må jeg bare vise dere disse flotte reklamene, syns de er så stilige :)


Nederste bildet: dette visste jeg ikke- og nå er jeg alt for sent ute... kroppen min er jo helt ute av fasong jo!

Disse bildene, og mange fler kan du finne her

*************************************************************

Kari, med bloggen My Home is My Castle by Kari kom med en morsom oppfordring sist helg. Hun hadde et godt poeng, da mange blogger stuene sine uten å inkludere TV-en i det gode selskap... Her i huset er den flittig i bruk (kanskje litt for mye..), særlig når Gubben er ute på reise så finner jeg godt selskap i den.
Kun i helgene får den liv på dagtid, særlig vinterstid. Jeg elsker gamle serier og koser meg alltid med Bonanza klokka halv elleve :)
Bortsett fra det ser TV-en vår slik ut en lørdags formiddag:

Sport, sport og atter sport... men det plager ikke meg, jeg har vanligvis andre ting å pusle med :)
Nesten ingenting på veggene, men vi har ikke bodd her et år ennå, og jeg er litt redd for å gjennomhulle veggene med feilplasserte bilder etc.
Men nå har jeg såvidt begynt å danne meg et bilde på hvordan det skal være ...
I morgen har jeg fri, og har nesten ingen planer. Deilig :)

mandag 12. januar 2009

Ikkeno' interiør idag!

Dette innlegget har absolutt ingenting med interiør å gjøre, men fysisk forstring!
Ser at innleggene mine blir færre ettersom jeg har kommet i jobb igjen, lurer på hvordan det blir når jeg nå har begynt å trene!
Jepp- medlemskap på 3T med første timen i dag. Det var "tjåke" fullt av folk, men bare meg kom trippende på glattisen med krykke.... Kjekke Håvard var med meg rundt å hjalp meg å sette opp et program for å trene opp den visne blomsterstilken min (les: foten!).

Etterhvert blir jeg vel så sterk at jeg kan være med på gruppetimene også, men foreløpig er det i hovedsak Gluteus Maximus (rompa, eller setemuskelen (som er totalt fraværende!)) det dreier seg om.

Måtte bare lage dette innlegget for jeg er litt kry da sjø... og trenger litt push...
ikkesant jeg er flink?

fredag 9. januar 2009

Blåtur



Så er det helg igjen, roen har senket seg over heimen og jeg avslører hvor onsdagens blåtur gikk: Det ble en biltur til gamle trakter, ja helt ut til Containergirl
Måtte le litt da, for Gubben skjønte at vi skulle til noe brukt noe som han sa...

Jeg var egentlig på jakt etter et skatoll/skap og et nattbord men fant ikke "det rette" denne gangen. Men ikke tro at jeg gikk tomhendt derifra likevel da, jeg fant jo noe smått og søtt. Så får jeg heller lete litt mer etter de store tingene.

Disse apotekflaskene tenkte jeg å ha på badet med tiden, må bare få opp en hylle der først. Her er de fylt med bakepulver og varmvann, derfor de ser så gusjete ut. Var en liten utfordring å få de rene utenpå uten å ødelegge etikettene, de er jo så sjarmerende. Men jeg fikk det til :)

Hehe, ja nå kan dere lure på hva som er "nytt" her da! Neida, det er de pittesmå svanene (beklager dårlig kamera). De har et lite spor på svansen, og er tenkt til bordkort. Prøver med mine gamle glansbilder her da... (klikk på bildet så ser du bedre).
Tok alle 12 jeg, "så har jeg til litt svinn" som Gunda sa, hehe.

Denne søte barnefiguren ble også med, "Første kysset" står det foran :) Så søtt :))

Kuppelen er vel egentlig til en parafinlampe, men lampa var borte-vekk og bare kuppelen stod og ventet på meg... med så nydelig mønster og blondekant kunne jeg bare ikke gå fra den. Bruker den til te-lys jeg da :)
Det er ikke så lett å se, men kuppelen og barnefiguren står på en "tre-greie" vet ikke helt hva det heter, kankje trau, butt eller noe sånt. Den har denne jernborden både oppe og nede som er litt rusten og fin. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal ha den til så foreløpig ble den snudd på hodet og brukt som et lite podium.


For å toppe det hele tok jeg med et gammelt sprossevindu, som jeg ikke heller ikke aner hva jeg skal bruke til!! Men jeg kommer nok på noe :)

Gubben zoomet fort gjennom platene, men fattet større interesse for sjokoladeskåla på disken!
Som en fin avslutning rundet vi av med middag på restauranten i det gamle nabolaget vårt på Hundhammeren, så var vi fornøyd begge to; jeg med shopping og han med middag (de har veldig mye og god mat der) :)
Dette blir en rolig helg uten så mye på programmet. Muttern har invitert på bursdagsmiddag på søndag, det er noe med "gryta hennar mor", hun er grådig flink til å lage skikkelig god mat, så vi gleder oss alltid til det :)
Så i morgen skal jeg ut å finne en ekstra fin blomst til henne :)

onsdag 7. januar 2009

Fridag :)

Jada, nettopp begynt å jobbe igjen, likevel har jeg fri i dag :)
Sånn blir det når jeg jobber 50% av en 80%-stilling: Fire halve dager, og en dag fri, skikkelig myyk start :)

Denne duken broderte jeg forrige vinter :)

I dag har jeg hatt kaffebesøk av en god venninde og hennes mor, koselig å skravle og kose seg mens tiden flyr :)

Stettfatet er både skakt og skjevt, men ble mitt for kun en 20-kroning :)


Her snør det stort sett hele tiden, ja, på terassen bak er rekkverket nesten skjult av all snøen! Lurer på om alt rekker å forsvinne før sommeren jeg? Sånn ser vinduene ut om ettermiddagene her...

Nå er snart arbeidsdagen slutt for Gubben, etterpå har jeg tenkt å ta ham med på en ordentlig Blå-tur. Nei, jeg sier ikke hvor... ennå...

Må en gang til takke for alle koselige kommentarer, det er så hyggelig å se når dere har vært på besøk :) Jeg kommer innom dere ganske snart igjen :)

Nei, nå er Gubben klar, ha en fin onsdagskveld da dere!

søndag 4. januar 2009

I morgen skjer det!

Jepp, og jeg kan ikke annet enn å si at jeg gleder meg:
Jeg begynner på jobb igjen!! Etter tre hele måneder som sykemeldt skal det bli godt å få litt fasong på dagene igjen. Joa, det har vært godt, og jeg har trengt det, men det er noe med å ha noe å gå til.
Det er vel også et tegn på at jeg begynner å bli for frisk til å gå hjemme når jeg begynner å kjede meg?...
Blir en myk start da, 50% de to første ukene, deretter er det full pinne igjen :)
I helga var vi på en liten salgsrunde, måtte ha en stålampe (vi har bare spots og downlights, usj) og fant denne:

Og så måtte jeg innom KID å kjøpe dette:

Helt ærlig: Jeg har dratt Gubben med innom den butikken og sett på dette buret cirka tuusen ganger før jul, trodde da virkelig at han tok et "hint"...men nei, det er ikke alltid han følger med kan du si!

Og nå har jeg vært på netthandel igjen :) Jeg driver med slektsforskning, og den hobbyen går litt i "bolker". Fra nyttår og til våren er den heftigste tiden som regel.

Jeg har samlet alt i ringpermer:en "Pappa-perm" og en "Mamma-perm" (må ikke misforstås!!). Men de permene er ekte plast, hvite, kjedelige og triste. Har lenge vært på utkikk etter gamle permer som passer litt til hobbyen kan du si. Og i dag fant jeg disse!!!:

Disse fant jeg hos Lobelia er de ikke flotte? Jeg kan ikke et dugg fransk, så for alt jeg vet står det noe om mat utenpå, men det blåser jeg en lang marsj i, de matcher hobbyen!

Nå må jeg forsøke å "lande" litt her... håper dere alle får en fin ukestart :)

lørdag 3. januar 2009

Dette er snø...

...med et fuglehus under!!!

Her har det snødd uten stans siden nyttårsnatta, det stoppet endelig i formiddag og da var jeg ute å stappet tommestokken nedi alt det hvite; 56 cm. Men det ser jo så svært ut!! Og ganske fint. Var det noen som sa "velkommen vår"?? Veel, det blir i allefall ikke her på ei stund, hihi.

Sånn så forresten juletreet vårt ut før det føk ut dørene her i går, til og med dompapen hadde gitt opp å holde motet oppe.....

Ikke nok med at det var gjennomsiktig, det var ferdig tørka før vi fikk det i hus også! Så neste gang må nok Perlemora være med å kjøpe juletre!
Sender en stoor takk til alle som jeg har blitt kjent med på håndarbeidsparty i går, og som har kommet med hyggelige kommentarer.
Jeg gjorde det helt store, eller rettere sagt; jeg gjorde ikke det...så jeg kom litt seint med på laget. Litt flaut å si det, men jeg GLEMTE å oppdatere Muffins blogg!!! Dermed så jeg ikke Pary-posten hennes før klokka var 12 i går kveld!! At det går an! Og da ble jeg så irritert på meg sjøl at jeg bare gikk å la meg........................
Så i helga skal jeg ta en forsinket runde til dere andre som var med og som jeg ennå ikke har rukket innom.
Nå er Gubben omsider ferdig å måke snø, så nå skal vi ut å kjøpe noen ikke-julete blomster til å friske opp med her i dokkestua :)

fredag 2. januar 2009

Håndarbeidsparty :)


Jeg ble invitert på håndarbeidsparty hos Muffin i kveld, og det ville jeg selvfølgelig være med på :) Deilig med en pust i bakken mens jula går på hodet ut døra her! Så her er jeg :)

Min fineste kopp har jeg vist fram her før, men den er fremdeles den vakreste koppen jeg har, så jeg tok den med meg i dag også :)

Håndarbeidet mitt i dag er et lappeteppe som jeg hadde håpet å få ferdig montert til jul. Men- som dere vet: Det er ikke alt man rekker å få ferdig til jul...... men til nyttår derimot- da var det ferdig!

Lappene er strikket to rett og to vrang. På den måten blir det mere luftig, og da varmer det mye bedre. Passer en frossenpinn som meg....

80 stk. lapper i ren ull...

Simenpus måtte selvsagt prøve det før det var montert :)

Tusen takk for invitasjonen Muffin, det var ordentlig koselig å være med. Skal bli spennende å se hva andre har med seg, både av kopper og håndarbeid :)

torsdag 1. januar 2009

Mitt år 2008

...startet bokstavelig talt med knall og fall: Tidlig i januar hadde jeg et epileptisk anfall som gjorde at jeg deiset rett ned på den kunstige hofta og slo den ut av ledd. På sykehuset bar det og jeg kom ikke ut før de hadde dratt på plass leddet og satt på meg et stativ av en annen verden for å beskytte hofta! Skikkelig nedtur altså, i tillegg fikk jeg kjøreforbud i 6 mnd. 50% sykmeldt i påvente av operasjon. Sånn- det var januar liksom!!

Men før januar var helt slutt, kjøpte vi dette huset , med overtagelse i slutten av april. Fint, tenkte vi, da har vi litt tid å få solgt på..... hmm,det var jo slett ikke lett, men først på mai hadde vi en kjøper. Dermed forlot vi stoort hus med 5 soverom, 2 stuer og 2 bad, fordelt på 3 etasjer. Og flyttet inn i denne "dokkestua" på ca. 100 kvadrat, noe som passer mye bedre for oss nå når alle ungene er flyttet ut.


I mars starter Gubben i ny jobb og det ble mye alene-tid på meg. For ham ble det skrekkelig travelt, med helt nye produkter å sette seg inn i, kunder å bli kjent med, samt opplæring og gjentatte øvelser på å gi tilbud til prosjekter. Men det gikk seg jo til :) Han har fremdeles mye å gjøre, men lønna står jo i forhold da. Og han bruker ikke like lang tid på et tilbud nå :)

Så er det sommer, vi har bestilt 2 ukers-tur til Parga (Hellas) sammen med våre "gamle" naboer, og det var et deilig avbrekk :)

I kjølvannet av ferien fikk jeg fastsatt operasjonsdato ( og det er på denne tiden jeg tar mot til meg å begynner å blogge- heldigvis!).

Og nå fikk jeg det litt travelt: Alle de tingene jeg visste jeg "måtte" ha ferdig før operasjon måtte jeg begynne med nå; Male gjesterom og gjestedo, samt diverse skap, hyller etc.

Huset vi kjøpte er et enderekkehus, ferdigstilt i 2004, så det er ingenting å reparere ennå, likedan hadde selgeren nogenlunde samme smak som oss (les;meg) så det er ikke mye å endre på. Bortsett fra de endeløse meterne med trehvite panelbord i 2 etg.!!

Så er det operasjon, og derifra og frem til idag har jeg puslet endel med håndarbeid, ettersom jeg ikke kunne gjøre så mye annet!
Gubben fortjener all mulig ros, han har virkelig vært dobbeltarbeidende i årets tre siste måneder. Ja, egentlig fra vi flyttet, siden jeg måtte være så forsiktig.
Da jeg kom hjem etter operasjon, er det jul i vente. Dermed holder det ikke med at han tar husarbeidet som jeg ikke kan. Neida, han må også kjøre meg på julegavehandel ( det er jo jeg som vet hva vi skal ha...), hente fram esker med julepynt. Rydde vekk og hente fram, uten stans! Måke snø, hjelpe av og på med sko, kjøre og hente meg på syforening, OG: han må vaske til jul!!!

Det beste er at han er like blid... aldri viser at han er sliten og lei. Og det er jeg glad for, for jeg har hatt dårlig nok samvittighet som det er for alt jeg ikke kan gjøre.

Som en hyggelig avslutning på året fikk vi vite at et nytt barnebarn er på vei, dette blir et juli-barn og det er like stor stas hver eneste gang, og dette blir vårt 4.

Det har skjedd mye i året som gikk, det må gjerne skje mye i 2009 også, men helst ikke så mye slitsomt....

Huff-å-huff, dette hørtes jo ut som rene klagebrevet! Det er ikke det :)
Men dette var i store trekk året som gikk.

Jeg har ikke rukket innom dere alle i romjula, skal prøve å rekke fler i dag. Jeg vil i allefall ønske dere alle sammen et aldeles Godt Nytt År!
Nyttårsklem, Nita